Perforeren

Perforeren

Wij kunnen uw drukwerk voorzien van bijvoorbeeld een scheurrand door dit te laten perforeren met een van onze speciale machines. Alphenaar is gespecialiseerd in dergelijke klussen, evenals het stansen, vensteren en vouwen. Wij zijn al jaren een bekende en eveneens gewaardeerde partner in deze branche.

Hoge kwaliteit en snelle oplevering
Het perforeren van drukwerk kunt u bij Alphenaar  snel laten uitvoeren dankzij de geavanceerde apparatuur en de expertise bij onze medewerkers. Wij streven altijd een zeer hoge kwaliteit. U kunt bij ons al uw drukwerk aanleveren in een vooraf besproken oplage. Door een offerte op te vragen weet u op voorhand precies waar u aan toe bent.

Neem contact op met Alphenaar
Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten met betrekking tot het perforeren van drukwerk dan kunt u een offerte aanvragen via ons contactformulier op de website. Tevens zijn wij bereikbaar via de telefoon op 075-6473456. Mocht u nog vragen hebben of graag advies krijgen met betrekking tot onze diensten, laat het ons dan gerust weten!


Bekijkt u ook onze andere diensten:
Stansen karton > Stansen papier > Drukwerkadvies > Verpakkingsontwikkeling > Vensteren drukwerk > Verpakkingsontwerp > Rillen > Verpakkingsdesign > Ontwerp verpakkingen > Perforeren