Rillen

Rillen

Alphenaar is een specialist op het gebied van rillen van productverpakkingen. Wij werken voornamelijk in dienst van bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie. Alphenaar is al jaren actief in deze industrie en heeft inmiddels al een ruim portfolio opgebouwd met vele tevreden klanten.

Nieuwe technieken zorgen voor betere kwaliteit
Met onze computergestuurde machines kunnen wij gemakkelijk rillen en voldoen aan de vele eisen en verzoeken die onze klanten bij ons neerleggen. Deze uiterst geavanceerde machines werken zeer snel en leveren een geweldige kwaliteit. Dit is uiteraard terug te zien in het uiteindelijk opgeleverde product. Gezien de diversiteit aan technieken die we kunnen toepassen op het product kunt u uw opdracht aan Alphenaar overlaten.

Contact
U kunt bij Alphenaar een offerte opvragen met betrekking tot het rillen van uw producten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met een voorstel komen. Ook voor al uw vragen kunt u contact met ons zoeken. U kunt dit zowel via het e-mailformulier doen alsmede via de telefoon. In dat geval belt u naar 075-6473456.

U kunt voor meer informatie over vensteren, stansen of vouwen de website raadplegen.


Bekijkt u ook onze andere diensten:
Verpakkingsdesign > Ontwerp verpakkingen > Perforeren > Stansen karton > Stansen papier > Drukwerkadvies > Verpakkingsontwikkeling > Vensteren drukwerk > Verpakkingsontwerp > Rillen