Stansen karton

Stansen karton

Bij Alphenaar kunt u terecht voor al uw klussen die betrekking hebben op het stansen van karton. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met dergelijk materiaal en diverse stanstechnieken. Alphenaar creëert voornamelijk verpakkingen voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Met onze ruime ervaring en expertise hebben wij reeds vele klanten naar grote tevredenheid geholpen.

Vele mogelijkheden
Door middel van stansen kunnen wij producten gemaakt van karton een speciale, onregelmatige vorm geven. Wij kunnen complex stansen in combinatie met prägen, maar ook stansen in combinatie met frontstansen en contourstansen. Dit laatste gebruiken we bij zelfklevend materiaal. U kunt bij ons terecht met stansklussen tussen de 400 * 500 millimeter tot en met 740 * 1040 millimeter, allen startend vanaf 80 grams. Omdat wij werken met snelle machines en de laatste technieken gebruiken, kunt u ook op het laatste moment nog wijzigingen doorvoeren in de offerte.

Vraag naar de mogelijkheden
Wanneer u meer informatie over het stansen van karton wilt ontvangen dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van Alphenaar. Wij zijn te bereiken via het e-mailformulier en telefonisch via 075-6473456.Mocht u nog vragen hebben, advies wensen of als u een offerte wilt aanvragen dan kan dit via deze wegen.

Wilt u eerst nog wat informatie vergaren over onze diensten dan kunt u ook op de pagina’s van stansen, vensteren of vouwen kijken.


Bekijkt u ook onze andere diensten:
Stansen papier > Drukwerkadvies > Verpakkingsontwikkeling > Vensteren drukwerk > Verpakkingsontwerp > Rillen > Verpakkingsdesign > Ontwerp verpakkingen > Perforeren > Stansen karton