Vensteren drukwerk

Vensteren drukwerk

U kunt het vensteren van uw drukwerk uitbesteden aan Alphenaar. Alphenaar heeft zich gespecialiseerd in stansen, rillen, vouwen en plakken van drukwerk. Alphenaar is al jaren actief in deze branche en zorgt voor mooie en kwalitatief hoogwaardige producten.

Een techniek met vele mogelijkheden
Bij het vensteren van drukwerk zorgen wij voor een uitgestanst gedeelte op het drukwerk. Hierachter plakken wij transparante folie zodat er een daadwerkelijk venster is ontstaan. Deze techniek, wat in feite een toevoeging is op het stansen, kunnen we geheel naar uw wens uitvoeren. Laat u daarom informeren over de mogelijkheden door de specialisten bij Alphenaar.

Vraag een offerte op!
U kunt gemakkelijk een offerte opvragen voor het laten vensteren van drukwerk. Wij zijn te bereiken via het e-mailformulier dat u op de website aantreft, maar ook telefonisch via het volgende telefoonnummer: 075-6473456. Mocht u nog meer informatie willen over stansen , kijk dan op de speciale pagina over deze techniek.


Bekijkt u ook onze andere diensten:
Verpakkingsontwerp > Rillen > Verpakkingsdesign > Ontwerp verpakkingen > Perforeren > Stansen karton > Stansen papier > Drukwerkadvies > Verpakkingsontwikkeling > Vensteren drukwerk