Verpakkingsdesign

Verpakkingsdesign

Het verpakkingsdesign van uw product is een belangrijk en niet te missen factor in uw poging een klant over te laten gaan op aankoop van het product. Alphenaar weet dit en heeft de kennis en expertise in huis om verpakkingen zichzelf te laten verkopen. Door middel van onze jarenlange ervaring op dit gebied en de juiste machines en technieken hebben wij onszelf geliefd gemaakt bij bedrijven in de voedingsindustrie.

Alphenaar is de juiste keuze voor uw product
Wij streven naar een verpakkingsdesign dat geheel volgens uw wensen en ideeën is vervaardigd. U bepaalt mee wat het uiteindelijke design moet zijn en wij vullen dat, in overeenstemming met uw bedrijf, vanuit technisch oogpunt aan. Wij weten hoe belangrijk de verpakking voor een product kan zijn en zorgen daarom voor een design dat uitstraling heeft en een juiste impressie van uw product weergeeft.

Vraag snel een offerte aan
U kunt nu gemakkelijk een offerte aanvragen voor het laten maken van een  verpakkingsdesign door Alphenaar. Wij zijn te bereiken via het e-mailformulier dat u op de website aantreft of telefonisch via 075-6473456.


Bekijkt u ook onze andere diensten:
Ontwerp verpakkingen > Perforeren > Stansen karton > Stansen papier > Drukwerkadvies > Verpakkingsontwikkeling > Vensteren drukwerk > Verpakkingsontwerp > Rillen > Verpakkingsdesign