Ontwerp verpakkingen

Ontwerp verpakkingen

Alphenaar is een professional op het gebied van het ontwerp van verpakkingen. Met name productverpakkingen uit de voedingsindustrie hebben wij tot op heden met succes vervaardigd. Volledig naar de wens van onze klanten. Alphenaar heeft een jarenlange expertise en heeft alle kennis in huis om goede verpakkingen te creëren.

Spraakmakende verpakkingen
Wanneer u het ontwerp van uw verpakkingen door het meest spraakmakende bedrijf in deze industrie wilt laten uitvoeren weet u zeker dat u bij Alphenaar goed zit. Verpakkingen maken wij geheel in overeenstemming met u en uw wensen. Wij willen een product vervaardigen dat zowel aanspreekt tot de verbeeldingen van de consument, maar ook doeltreffend is op marketing gebied. Het product moet immers wel verkopen. Wij zijn in staat door middel van onze ervaren medewerkers telkens onze klanten te verrassen met uitdagende en doeltreffende productverpakkingen.

Contact
Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij zijn te bereiken via het e-mailformulier op de website of u kunt ons telefonisch raadplegen via 075-6473456.

Op deze website vindt u ook meer over stansen, vensteren of vouwen.


Bekijkt u ook onze andere diensten:
Perforeren > Stansen karton > Stansen papier > Drukwerkadvies > Verpakkingsontwikkeling > Vensteren drukwerk > Verpakkingsontwerp > Rillen > Verpakkingsdesign > Ontwerp verpakkingen