Stansen papier

Stansen papier

U kunt bij Alphenaar terecht voor al uw klussen die betrekking hebben op het stansen van papier en karton. Alphenaar is een gespecialiseerd bedrijf in het werken met stansmachines en wij gebruiken deze technieken voor het creëren van verpakkingen voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Wij hebben met onze ruime ervaring en expertise reeds vele klanten naar grote tevredenheid geholpen, maar we blijven onszelf op alle vlakken verbeteren en daarmee te allen tijde het onderste uit de kan te halen.

Snelle service, hoge kwaliteit
Wij kunnen door middel van stansen producten gemaakt van papier een speciale, onregelmatige vorm meegeven. Deze kunnen we stansen in combinatie met frontstansen, stansen in combinatie met prägen en contourstansen. Deze laatste stanswijze gebruiken we bij zelfklevende materialen. U kunt bij ons terecht wanneer uw stansklussen aan de volgende criteria voldoen:
·         Minimaal 400 * 500 millimeter
·         Maximaal 740 * 1040 millimeter
·         80 grams en daarboven
·         Tot een maximale dikte van 2,5 millimeter
Omdat wij werken met razendsnelle machines, kunnen wij u binnen een korte tijd voorzien van uw producten. Natuurlijk beschikken al onze medewerkers over een hoge mate van kennis met betrekking tot de machines, de techniek en de producten. U kunt daarom altijd rekenen op een optimale kwaliteit.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf
Wanneer u interesse heeft in onze diensten voor het stansen van papier dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. U doet dit door te bellen naar 075-6473456 of door een e-mail te sturen.


Bekijkt u ook onze andere diensten:
Drukwerkadvies > Verpakkingsontwikkeling > Vensteren drukwerk > Verpakkingsontwerp > Rillen > Verpakkingsdesign > Ontwerp verpakkingen > Perforeren > Stansen karton > Stansen papier