Verpakkingsontwerp

Verpakkingsontwerp

Het verpakkingsontwerp is een belangrijk onderdeel voor de marketing van uw product. Een verpakking moet er goed uit zien, handig zijn en natuurlijk tot de verbeelding van de consument spreken. Daarom wilt u een specialist dit werk laten doen, om zo het maximale te scoren uit uw product. Alphenaar is de specialist op dit gebied die met u meedenkt en anticipeert op mogelijke winstvlakken.

Wij denken met u mee
Wanneer u het verpakkingsontwerp van een product door Alphenaar laat vervaardigen dan weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardig product kunt verwachten dat bovendien snel geleverd zal worden. Wij proberen samen met u tot de meest geschikte oplossing te komen en creëren op deze manier de meest aantrekkelijke en doeltreffendste productverpakking. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in verpakkingen voor bedrijven uit de voedingsindustrie. Het werk dat wij voor deze klanten hebben gedaan heeft keer op keer gezorgd voor positieve reacties.

Vraag snel een offerte aan
Vraag nu een offerte aan voor uw eigen verpakkingsontwerp en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op antwoorden. U kunt deze aanvraag doen via het e-mailformulier of door te bellen naar 075-6473456.


Bekijkt u ook onze andere diensten:
Rillen > Verpakkingsdesign > Ontwerp verpakkingen > Perforeren > Stansen karton > Stansen papier > Drukwerkadvies > Verpakkingsontwikkeling > Vensteren drukwerk > Verpakkingsontwerp